Algskydd + Färgförsegling

Färgförsegling(1)Innan färgförsegling sprutar vi taket med anti-alg medel. Då rensas taket på djupet från alger och verkar även preventivt.

Färgförsegling utföres med akrylmassa i två omgångar för att få full teckning och för att fylla de öppna porerna med förseglingens avstötande egenskaper.

Du kan välja mellan ett flertal olika färger på ditt tak, vilket kan vara inspirerande, inte minst när man målar om sitt hus. Helt plötsligt måste man inte ta hänsyn till takets färg när man väljer färg på huset!

Akrylmassan eller färgen, som många av enkelhet väljer att kalla den, är framtagen just för detta ändamål och håller extremt hög kvalitet.

Basen består av 100% akrylat, vilket gör att den behåller sin flexibilitet och kan stå emot stora temperaturskillnader. Sista topplacken tar fram lyster och djup i pannan. Nu har man fått en panna som är smuts-vattenavvisande, uv-beständig och har en yta med självrengörande effekt.  

 

Färgförsegling, sprutaOm Ni vill målar vi till huvar och plåtar på takets ovansida kostnadsfritt. (i samma färg som tak)

 

Pannor som är spruckna byts ut och får exakt samma färg som det övriga taket. Extrapannor för framtida bruk får kostnadsfritt samma behandling.

Inga lösningsmedel används i vår process. Läs mer under fliken miljö upptill.

 

Transparent försegling/ impregnering

Är en behandling främst avsedd för material där man vill behålla den ursprungliga genuina färgen. Passar lertegel och andra genomfärgade takpannor, men går lika bra på betong, sten och fasader.

Iso hydrosil är en transparent, helt färglös produkt som är baserad på den senaste nanoteknologin med ultrafina partiklar. Hydrosil ger en djup inträngning i materialet och ingår en kemisk reaktion med underlaget, vilket ger den unika egenskaper i form av smuts-vattenavvisning. Samtidigt ”andas” materialet och släpper igenom kondens, men håller kvar värmen.

Den har mycket lång hållbarhet.

 

För mer detaljerad data, kvalitet och miljö, rekommenderar vi ett besök till färgtillverkarens hemsida www.isopaint.dk

  • 18th mar, 2015