Kvalitet

Kvalité 1Kvalitén är det viktigaste för oss! Från första kontakt till färdigt arbete och dokumentation. Vi vill att allt ska flyta smidigt och att du från första stund ska känna dig trygg i ditt val av FINA TAK.

Nöjda kunder ger fler kunder. Vi bor och har rötter i den ort vi verkar. Vi vill kunna träffa dig och samtala om ditt FINA TAK, även många år efter att vi gjort jobb hemma hos dig.

I ordet kvalité ryms mycket. slutresultatet är naturligtvis av största vikt, men på de punkter där hantverkare ibland kommer till korta vill vi alltid kunna leverera och vara pålitliga.

Vi respekterar andras tid (fritid). Vårt arbete är i vissa delar väderberoende och det går inte att styra över. Vi försöker till det yttersta att hålla de tider vi lovat. Om inte, så tar vi kontakt i tid så att ingen behöver stå och vänta. Vi ser med fördel en tät och informativ kundkontakt under arbetets gång.

Ett leende och ett trevligt bemötande kanske låter som en självklarhet, men vi har aktivt valt att ha smidiga och tillmötesgående medarbetare.ekhagen 2(2)

Inte bara takjobbet ska vara proffsigt utfört, vi städar efter oss och tar med eventuellt avfall.

Vi är mycket noga med att uppfylla våra högt ställda kvalitétskrav.

Alla hus har dock olika förutsättningar att stå emot luftföroreningar, mossa och alger. Kanske gör närliggande träd att huset nästan täcks i löv eller barr varje höst.

I vår offert ingår alltid förslag på hur just ditt hus ska underhållas för att hålla så länge som möjligt. 

Vi erbjuder oss gärna att lämna ett fast pris på ett eller flera underhåll med olika tidsintervall under en 10 års period.

Detta gör att ditt tak får de allra bästa förutsättningarna att hålla sig snyggt och helt väldigt länge.

Vi är också noga att lämna din trädgård som den såg ut innan vi kom. Vi tar alltid med allt avfall för deponi eller källsortering på sortergården.

Material och färg köper vi ifrån ISO Paint Nordic A/S. Ett företag som är ledande i Europa och som sedan 40år tillbaka i tiden specialiserat sej på takbehandlingar. De har ett eget drifts och utvecklingslaboratorium för att alltid ligga i framkant gällande kvalité. Läs mer på www.isopaint.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kvalité 2

  • 18th mar, 2015